Składniki:
maliny świeże | 300 g |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżeczka |
ocet winny | 2 łyzki |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cebula | 1 szt |
cukier | 1 łyżka |
łosoś filet | |
kminek | |
sól | |
pieprz | |
Kolendra cała Prymat | |
cytrynka |
maliny świeże | 300 g |
Musztarda francuska Prymat | 1 łyżeczka |
ocet winny | 2 łyzki |
oliwa | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cebula | 1 szt |
cukier | 1 łyżka |
łosoś filet | |
kminek | |
sól | |
pieprz | |
Kolendra cała Prymat | |
cytrynka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: