Sposób przygotowania

Rybę umyć i osuszyć.
Pokroić na trzy części, posolić i popieprzyć.
Obtaczając w mące usmażyć. Ułożyć rybę w formie do zapiekania.
Pieczarki oczyścić, pokroić w plastry i podsmażyć, doprawić do smaku solą i pieprzem, ułożyć na rybie.
Ser żółty zetrzeć i posypać na pieczarki.
Wszystko polać śmietaną i posypać natką pietruszki.
Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 15-20 minut.

Komentarze

  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie brzmi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    podobno panga jest nie zdrowa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !