Sposób przygotowania

1. PARÓWKI W PANIERCE:
- parówki zanurzyć w rozbełtanym jajku i obtoczyć w tartej bułce
- smażyć na oleju
2. CAMEMBERT
- przekroić na pół, zanurzyć w rozbełtanym jajku i obtoczyć w tartej bułce.
- smażyć na oleju
3. KOTLETY SOJOWE
- przygotować bulion. Zagotować 2 litry wody, dodać 2 kostki rosołowe, pieprz ziarnisty (kilka sztuk), 2 ząbki czosnku, pomidor i cebulę. Zagotować. Wrzucić kotlety sojowe. Gotować przez ok. 5minut. Pozostawić w wywarze na ok. 5-10 minut (będą bardzo miękkie). Kotlety wyjąć z bulionu, odsączyć, zanurzyć w rozbełtanym jajku i obtoczyć w tartej bułce.
- smażyć na oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny zestaw...
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    niezłe, ale ciężkie - wszystko smażone :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !