Sposób przygotowania

Miód wymieszczc z ziołami. Podzielone na porcje żeberka opruszyc sola i pieprzem, włożyc do marynaty przygotowanej z sosu sojowego i brandy. Odstawic na minimum 2 godziny. Po tym czasie wyciągnąc i smarowac miodem z przyprawami. Piec na grilu z obu stron, od czasu do czasu smarując dodatkowo miodem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Uwielbiam żeberka z grilla :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetny przepis, wart wypróbowania. Polecam do niego przyprawę do żeberek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta29

    baaaardzo dobre , jadlam kiedys ,palce lizac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    Próbowałam, palce lizac :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Przepisu z dodatkiem alkoholu jeszcze na to nie spotkałam
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    aeksandra

    bardzo lubię żeberka i do tego miód..pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    może być
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha,a już za niedługo sezon otwarty,,
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    kiedyś jadłem, może być
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !