Sposób przygotowania

Rybę oddzielić od skóry , usunąć pozostałości ości , podzielić ( pokroić w plasterki ) na kształtne kawałki. Ułożyć na półmiseczku , posypać odrobina koperku.
Majonez wymieszać z olejem , koprem, szczypiorem , sokiem z cytryny. Doprawić pieprzem. Wyłożyć obok ryby .Posypać pokrojonymi w plasterki oliwkami.
Schłodzić w lodówce .Podawać z macą - ja dałam razową .

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    musi być pyszna jak wszystko tu u Ciebie
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    wow, profesjonalne danie! :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ależ to jedzonko rewelacyjnie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !