Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie umyć. Osolić, popieprzyć. Poukładać na wysmarowanej tłuszczem blasze i posypać posiekaną pietruszką i koperkiem. Piec do momentu aż skórka stanie się chrupiąca.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię takie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    uwielbiam takie
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ojj tak, takie ziemniaczki pyszne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !