Sposób przygotowania

Bulion zagotować dodać pokrojoną pierś z kurczaka, marchewkę i doprawić do smaku gotując je do miękkości. następnie bulion przecedzić. Żelatynę rozpuścić i wymieszać z bulionem. W pojemniczkach układać kawałki kurczaka, marchewki i groszek całość zalać tężejącą galaretką. Po ostudzeniu wstawić od lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    lubię to
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    troszkę mało groszku myśle że następnym razem dodam całą puszkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !