BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

pieczarki odsączamy z zalewy i drobno kroimy w kostke to samo robimy z papryką i mieszamy z miesem mielonym oraz startym czosnkiem doprawiamy solą i pieprzem . Schab nacieramy z obu stron na środku tak aby farsz mieścił sie na całej drugości. Farszem napełniamy środek schabu i nacieramy pieprzem i przyprawa odstawiamy na 1 godz zawijamy w folię aluminiowa po tym czasie pieczemy w piekarniku ok 1,5 god z 20 min przed końcem pieczenia odkrywamy lekko mieso aby wierzch sie zarumienił

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawie...nigdy tylko nie wiem, jak zrobic miejsce na nadzienie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    ciekawy zestaw składników -na pewno wypróbuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksandra16

    musze sprobowac koniecznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !