Sposób przygotowania

Z górnej części bułeczki odciąć wieczka i wydrążyć środki. Wątróbki oczyścić, pokroić na kawałki i usmażyć na oleju, dodać pokrojoną w kostkę cebulę , majeranek, na końcu sól i pieprz. Bułeczki obficie wypełnić farszem, na wierzch położyć plaster sera żółtego i włożyć do nagrzanego piekarnika, piec tak długo, aż ser się roztopi. Podawać z bazylią i z kechupem. Doskonale nasyca.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    ciekawe...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Sycąca przekąska.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    wygląda apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !