Sposób przygotowania

Do mięsa dodać jajka,czosnku,bułkę tartą,wody oraz przyprawy do smaku.mięso wyrobić na masę formować małe kulki.Bulion zagotować z
przecierem zielem i liściem.ryż ugotować na gęsto jak na gołąbki.kotleciki przysmażyć lekko na oleju z obu stron,następnie dać je razem z tłuszczem do bulionu pogotować 5minut potem wyłożyć i zrobić sos pomidorowy zagotować i pulpety włożyć do sosu z powrotem można doprawić śmietaną

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczne to.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetycznie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    sylwiusia055

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    lubię takie jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Do tej pory robiłam tylko w sosie pieczarkowym, ale ten przepis jest bardzo zachecajacy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !