Sposób przygotowania

Rozgrzać masło w rondlu, dodać ser i mieszać, aż się rozpuści. Wbić jajka, dodać sól, kminek i paprykę. Mieszać, aż do ścięcia jajek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andżelika1

    użyjcie przejrzałego twarogu, a będzie smaczna jajecznica i ser się nie zmarnuje.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    octo

    nazwa przepisu nie zachecajaca przez slowo stary ale przepis wylada na dobry! pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    sznycel

    ja, kiedyś jadłam to - niezłe !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    tak nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !