Sposób przygotowania

Cukinię obieramy i kroimy w wąskie słupki. Lekko oprószamy solą i pieprzem. Następnie panierujemy w mącę, rozbełtanych jajkach z dodatkiem soli i pieprzu, a na koniec w bułce tartej. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Usmażone paluszki układamy na ręcznikach papierowych aby ociekły z tłuszczu.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    takich nie jadłem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    SUPER POMYSŁ !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    musze zrobic takie :) pysznie wygladaja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    zdeba

    Szybkie i pyszne danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale świetny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    super pomysł :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczne paluszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    świetny pomysł w sezonie cukinii muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Janina

    to jest bardzo pyszne-często robię w sezonie
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Muszę kiedyś takie zrobić;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, a ja zawsze kroiłam w plastry :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    super mmmm ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !