Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy 2litry wody i dodajemy kostkę bulionową. Kiełbasę kroimy w kostkę. Warzywa dokładnie myjemy. Marchewkę obieramy i kroimy w kostkę dodajemy do garnka, za 5minut dodajemy kiełbasę chudą. Następnie odsączamy z zalewy groszek zielony i razem z fasolką dodajemy do garnka. W drugim garnku gotujemy na twardo jajka czyli około 10minut. Gdy wszystkie warzywa będą już miękkie rozrabiamy barszcz biały według przepisu na opakowaniu i dodajemy do garnka. Zagotowujemy. Ugotowane jajka obieramy i kroimy na mniejsze kawałki. Dodajemy do pozostałych składników. Barszcz doprawiamy według smaku solą, pieprzem i majerankiem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    wygląda zachęcająco!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !