Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Główkę kapusty oparzamy. Z liści odkrawamy łyko. Mięso podsmażamy, ryż i kasze gotujemy w osolonej wodzie, kiedy mięsko, ryż i kasza wystygną wszytko razem mielimy za pomocą maszynki do mięsa, na koniec mielimy surową cebule


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magula

    pyszności, az slinka mi cieknie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ekstra:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ekstra:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Danost

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo lubię gołąbki , ale jednocześnie z kaszy i ryżu nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !