Sposób przygotowania

Skrzydełka myję i ucinam ostatnią część skrzydełka (tą na której jest zawsze najwięcej pierza). Mięso posypuję przyprawą do grilla Prymat i majerankiem. Dodaję musztardę oraz olej. Mieszam i odstawiam na kilkadziesiąt minut do lodówki. Grilluję nad rozgrzanym węglem przez kilka minut z każdej strony. Smacznego

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    podobnie robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    baaardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !