Sposób przygotowania

Fasolkę myjemy obcinamy końce z obu stron . Wkładamy do wysokiego garnka i zalewamy wodą , solimy . Gotujemy do miękkości . Gdy będzie miękka odcedzamy najlepiej na durszlaku , aby woda dobrze się odlała . Na patelni topimy margarynę , gdy się rozpuści dodajemy bułkę tartą mieszając chwilkę podrumieniamy . Fasolkę przekładamy do garnka i dodajemy margarynę z bułką , solimy i mieszamy . Taką gotową nakładamy do obiadu .

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo też taką robię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    lubie to :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Smakowita.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra,bardzo lubię taką fasolkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !