Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ryż do sushi płuczemy kilka razy pod bieżącą wodą, następnie gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Gdy ryż ostygnie mieszam go z sosem do sushi zgodnie z proporcjami podanymi na sosie. Wodorosty nori rozkładamy na macie bambusowej i smarujemy ryżem.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Hanna8

    ekstra przepis. już od dawna zamierzam się na sushi ale jakoś się zebrać nie mogę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ja nigdy nie robiłam sama sushi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    uwielbiam sushi, bardzo ładnie Ci wyszło
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !