Sposób przygotowania

Cukinie myjemy. Przekrawamy na pół ,a następnie wydrążamy miąższ do miseczki.
Cebule kroimy w kosteczkę i podsmażamy na 2 łyżkach oleju.

Dodajemy posiekany miąższ z cukini ,pokrojoną drobno natkę pietruszki i kukurydzę oraz obrane od kości ugotowane mięso z rosołu.
Mięso z rosołu możemy zastapić filetem ugotowanym specjalnie do nadzienia.

Smażymy chwile doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Pod koniec dodajemy bułke tartą.
Wypełniamy farszem cukinie oraz przekrojone na pół i wydrążone z miąższu ogórki.

Posypujemy startym serem.
Posypujemy po wierzchu przyprawą do sałatek.

Zapiekamy w 175 stopniach C przez 35minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    aspire5742

    może być dobre : )
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pysznie się prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    apetyczna
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    praktycznie z pomysłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne zapewne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    ślicznie wygląda
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Nadziane warzywa są pyszne! Twoja wersja wygląda smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !