Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na początku należy dokładnie wypłukać flaki i trzykrotnie obgotować w delikatnie osolonej wodzie po około 15-20 minut, za każdym razem przepłukując dużą ilością wody - flaczki powinny być miękkie po obgotowaniu. Flaczki kroimy na mniejsze kawałki.


Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    uwielbiam!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Swego czasu nienawidziłam flaków. "Nauczyłam się" je jeść na przyjęciach weselnych i od jakiegoś już czasu przepadam za tą zupą :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    dobre flaczki bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !