Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Bagietkę przekrajany w pół, ser żółty ścieramy na tarce do jarzyn na małych oczkach, pieczarki kroimy w cieniutkie plasterki bądź ścieramy na tarce, szynkę kroimy w kosteczkę, szczypiorek drobno siekamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    wygląda apetycznie
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Proste a pyszne i zdrowsze niż kupne zapiekanki.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Proste a pyszne i zdrowsze niż kupne zapiekanki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    mmmmmmmniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    -Natka-

    ni4e ma to jak zapiekanka zrobiona samemu, taka jest najlepsza :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pysznie wyglada
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczna !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    uwielbiam takie zapiekanki:)Ale bym zjadła;):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gibli

    mniam mniam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    margaret

    smacznie i szybko
  • 0
    obraz-281-kopiowanie
    Opublikowano

    Babeczka35

    Coś pysznego.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !