Sposób przygotowania

schab dzielimy na kawałki i rozbijamy tłuczkiem, nacieramy czosnkiem następnie z jajka soli i chili robimy marynate i pozostawiamy mięso na ok 1 godz. Mąke i proszek mieszamy z 1,4 szkl wody i obtaczamy kazdy kawłek w masie i smazymy na głebokim oleju na złoty kolor

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    takiego schabowego mogę zjeść :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    brzmi ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    schabowy na ostro-smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !