Sposób przygotowania

Warzywa obrać, umyć, wrzucić do gara z wodą . Dodać listki laurowe, ziele angielskie i gotować. Gdy warzywa będą miękkie, zupę przelać przez sito do drugiego garnka. Wlać szklankę kwasu buraczanego doprawić solą i pieprzem. Ziemniaki obrać, pokroić na małą kosteczkę i ugotować do miękkości .Gdy będą gotowe ,dodać na talerz i zalać barszczem .

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    napewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !