Sposób przygotowania

Świeże ogórki gruntowe myjemy, obcinmy końcówki.
W dużym słiku lub w wiaderku plastikowym układamy ciasno ogórki przekładając je gałązkami kopru i obranymi ząbkami czosnku.
Wodę gotujemy wraz z solą.Zalewe studzimy. Zalewamy ogórki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    hahanka

    muszę wypróbować
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ja robię jeszcze dodatkowo z chrzanem :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja dodaję jeszcze chrzan
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Mnia,,,!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszne,szkoda że trzeba jeszcze poczekać na pyszne ogórki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    najlepsze z najlepszych ogórków,to małosolne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !