Sposób przygotowania

Do rondelka wlewamy śmietankę. Chwilę podgrzewamy. Wciskamy sok z plastra. Dodajemy cukier oraz sól do smaku. Wsypujemy posiekaną natkę pietruszki i mieszamy. Podgrzewamy kilka minut od czasu do czasu mieszając. Następnie wsypujemy pieprz czarny oraz chili mielone. Mieszamy. Trzymamy na ogniu tak długo aż sos odparuje do pożądanej gęstości. Idealny sos do ryb. Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezły
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Rybka musi świetnie smakować z takim sosem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    niezły
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajny pomysł nigdy takiego sosu nie robiłam muszę wyprubować
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !