Sposób przygotowania

1. Ugotować kalafior. Rozdusić go jak puree.
2. Dodać 4 łyżki bułki tartej, sól, pieprz, 2 jajka i rozmieżdżony czosnek. Wymieszać.
3. Szynkę pokroić w kosteczkę, wrzucić do reszty składników.
4. Formować masę na 2cm kotlety, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron.
5. Polecam podanie kotlecików z ketchupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre kotlety
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    nie robiłam takich jescze
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smacznie wyglądają muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    ciekawe jak smakują...
  • 0
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    nigdy nie robiłam ale musi być bardzo pyszne :) Super przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    muszą być bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !