Sposób przygotowania

Na maśle zrumienić posiekany czosnek, dodać szpinak, doprawić do smaku i chwilę smażyć. Ser żółty zetrzeć. Camembert pokroić na trójkąciki. W naczyniu układać naleśnik - łyżkę szpinaku - część startego sera i tak do wyczerpania składników. Na wierzch położyć camembert. Zapiec ok 10 - 15 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    hahanka

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra zapiekanka
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    uwielbiam szpinak więc taka zapiekanka super !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    elficzna

    to jest bombowe!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    dobra propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !