Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Boczek myjemy i osuszamy. Kroimy boczek na drobną kostkę. Przekładamy boczek do rondelka i topimy z dodatkiem margaryny. Kiedy boczek zamieni się w skwarki, zdjąć z ognia.


Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    proste ale smaczne jedzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie jedzonko ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    to jest pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam je
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    ze skawrakimi to nie przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne są takie ziemniaczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawy pomysł na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super ziemniaczki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !