Sposób przygotowania

Ogórek kroimy w półplasterki. Śmietanę mieszamy z serkiem mascarpone. Dodajemy do ogórka. Solimy do smaku i posypujemy koperkiem. Mieszamy i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale bym zjadła
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mogłabym taka mizerie jeść codziennie do obiadu :) jest prze pyszna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    uwielbiam mizerie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    na upalne dni jak znalazł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !