Składniki:
głowy wieprzowe | 3 szt. |
nerki wieprzowe | 1,5 kg. |
skórki wieprzowe | |
krew wieprzowa | 1,5 l. |
Majeranek suszony Prymat | 1 paczka |
sól i pieprz | |
jelito cienkie | |
cebula | 4 szt. |
kasza jęczmienna | 1 perłowa |
głowy wieprzowe | 3 szt. |
nerki wieprzowe | 1,5 kg. |
skórki wieprzowe | |
krew wieprzowa | 1,5 l. |
Majeranek suszony Prymat | 1 paczka |
sól i pieprz | |
jelito cienkie | |
cebula | 4 szt. |
kasza jęczmienna | 1 perłowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: