Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ziemniaki ugotować w łupinach.Ostudzić i obrać ze skórki.Przekręcić przez maszynkę.Ziemniaki surowe potarkować i wycisnąć przez gazę.ziemniaki połączyć ze sobą,dodać jajko,mąkę i sól do smaku.Wymieszać.Odstawić.


Komentarze

  • 1
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    super! muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pyszne wygladaja :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a ja nie daję jajka ani do ciasta ani do farszu
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dodaje do ksiegi, pyszne
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    A ile czasu gotujesz kartacze? I na jakiej tarce trzesz ziemniaki-na najdrobniejszej?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !