Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, pokroić na kawałki. Zalać gorącą wodą tak, żeby tylko fasolka była przykryta, posolić do smaku. Dodać umytą gałązkę lubczyku. Gotujemy do miękkości fasolki. Masło roztopić, dodać mąkę. Zrobić zasmażkę. Zasmażkę rozprowadzić w fasolce, zagotować. Zestawić fasolkę z ognia . Następnie dodać śmietanę, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Koperek umyć, osuszyć, posiekać drobno. Posypać fasolkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,bardzo lubię fasolkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Ja również bardzo lubię fasolkę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !