Sposób przygotowania

Ćwiartki z kurczaka myjemy, przekładamy do garnka, zalewamy wodą i wstawiamy na ogień. Dodajemy ziele, liść laurowy i pieprz ziarnisty. Gotujemy. Marchewki i pietruszkę ścieramy na jarzynówce. Gdy mięso będzie ugotowane dodajemy do zupy warzywa. Mięso wyjmujemy, oddzielamy od kości i drobno kroimy. Dodajemy do zupy. Gdy warzywa będą miękkie zaprawiamy zupę koncentratem i śmietaną. Dodajemy do smaku sól oraz pieprz wedle uważania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam! taką bym z chęcią wsunęła !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !