Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Filet pokrój na plastry, rozbij je i posól i popieprz obustronnie.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    często taki robię:)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smaczne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    tradycyjny =)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wczoraj też taki zrobiłam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    pyszny jest, jakiś czas temu poznałam ten przepis - rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    świetny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !