Sposób przygotowania

Żołądki drobiowe dokładnie umyć , zalać gorącą wodą do smaku posoloną.Ugotować żołądki do miękkości .Przyrządzić marynatę.Do oleju dodać słodko - pikantny sos chili ,sos chili z cytryną , przyprawa staropolska ,AIGAION OUZO , razem zmiksować. Dodać żołądki wymieszać w marynacie . Odstawić na 2 godziny do lodówki . Następnie położyć na grilla i upiec z obu stron.Młodą cukinię wymyć dokładnie pokroić w plastry. Skropić oliwą, oprószyć solą oraz pieprzem. Położyć na grillu i opiec z dwóch stron .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Pyszne grillowane żołądki z cukinią.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takich nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !