Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę. Marchew i jaja ugotować. Marchew pokroić w kostkę, a jaja w ćwiartki lub plasterki. Zieleninę posiekać drobno. Żelatynę przygotować wg. przepisu. Na dno formy wlożyć, marchew jaja i zieleninę zalać tężejącą galaretą. Następnie wlożyć mięso i zalać resztą żelatyny.Pozostawić do calkowitego stężenia. Wyjąć z formy i odwrócić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    przepiękna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Fantastycznie się prezentuje;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata3

    Fajny pomysł na forme ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !