Sposób przygotowania

Schab podzielić na kotlety, nasmarować solą, pieprzem, chili i vegetą.
Każdy cienko ubić.
Posmarować musztardą. Na każdy położyć kawałek
ogórka, cebuli i sera. Zwinąć roladki i pospinać wykałaczkami. Doprawić.
Smażyć na złoto z każdej strony. Gdy będą miękkie podlać
odrobiną wody i podusić jeszcze 10 minut, powstanie wtedy sos.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Fajne! i smakowicie wyglądają!
  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    dziękuję:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Śliczny wygląd i na pewno smak.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    dzięki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !