Sposób przygotowania

Do rondelka dajemy mięso mielone ,cebulę pokrojona na małe kawałeczki , jajko , wsypujemy dwie garści bułki tartej , kroimy kapustę na tarce o grubych oczkach i również dajemy do rondla . Gotujemy ryż i daje do wszystkich składników . Formujemy małe kotleciki o okrągłych kształcie . Dajemy na rozgrzany wcześniej olej i smażymy po obu stronach . Do gołąbków polecam pomidorowy sos .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    ja robię podobnie, ale swój sos
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze tak nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam takie siekane gołąbki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    super
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    dawno nie jadłam, trzeba zrobić :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    są naprawde przepyszne
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    proste smaczne danie !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    u nas w domu to się nazywa gołąbki warszawskie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajne i szybkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    nigdy takich nie robiłam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !