Sposób przygotowania

Wodę zagotować wraz z solą. Ogórki umyć i ułożyć w szklanym naczyniu. Pomiędzy ogórki włożyć koper, liść chrzanu oraz czosnek. Zalać solanką i odstawić na 2-3 dni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zalewasz solanką zimną czy gorącą?
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    też mnie to ciekawi?czy jest różnica bo ja nie widzę
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne ogóreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ja zalewam goraca i robie podobnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    małosolne są pyszne,też mam taką propoprcje wody i soli
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne ogóreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze dobre.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !