Sposób przygotowania

Parówki nacinamy jak kiełbaski, posypujemy obficie przyprawami. Aby przyprawy łatwiej się "przykleiły", można skropić parówki odrobiną oliwy i dokładnie obtaczać w przyprawach. Układamy na kratce w rozgrzanym do 250 stopni piekarniku, pieczemy ok. 10 minut, do brązowej skórki. Podajemy z musztardą, ketchupem, chlebem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre parówki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    parówki w każdej wersji są pyszne- o ile z keczupem :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Zgadzam się z "niedozywioną" :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !