Sposób przygotowania

Szynkę płuczemy i osuszamy za pomocą papierowych ręczników. Nacieramy solą, pieprzem i chili i wstawiamy do lodówki na minimum 1 godzinę. Następnie smarujemy mięso oliwą i wkładamy w rękaw foliowy. Zamykamy rękaw i na środku robimy małę nakucie. Pieczemy w 200 stopniach ok 1,5 godziny.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    najlepsza do chleba zamiast kiełbasy
  • 1
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    SUPER!
  • 0
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    SUPER!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    musi być bardzo pikantna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    ooo coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    domowa wędlinka na ciepło i zimno
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubię taką szyneczkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !