Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente, do 200 mi śmietany dodajemy jajko, roztrzepujemy widelcem , mieszamy z makaronem i wrzucamy do natłuszczonego naczynia żaroodpornego. Pieczarki kroimy w plastry, cebulę w piórka i podsmażamy razem na oleju, dodajemy przyprawę, sól,pieprz i zioła. Pieczarki wykładamy na makaron. Ser trzemy na grubej tartce, część mieszamy z 200 ml śmietany i wylewamy na pieczarki, na wierzch sypiemy resztę sera. Wkładamy do nagrzanego na 180 st C piekarnika i zapiekamy 20 minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Spróbuję zrobić
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Spróbuję zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    coś dla mnie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny jak widać
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    super danie szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja';_)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    lubię makaron więc spróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    musi być pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    super proste
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Makaron i pieczarki to dobrana para.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    dobry pomysł na piątkowy obiad :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwi

    Proste,szybkie i bardzo smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !