Sposób przygotowania

łopatkę i boczek zmielić. Do mięsa dodać zmiażdżony czosnek sól, pieprz i majeranek, przyprawić dość pikantnie. Wszystko wyrobić ubijając dłonią. Tak przygotowane mięso wkładamy do słoików i zalewamy wodą do 3/4 ich wysokości. Gotujemy 2 godziny, studzimy i najlepiej na drugi dzień znowu gotujemy 2 godziny. Tak przygotowane słoiki trzymam w lodówce nawet 3 miesiące.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Oooo to musi być naprawdę pycha !!!
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowite !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof74

    Muszę spróbować, a można bez boczku?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    Smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !