Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę białą umyć, poszatkować, podlać wodą, gotować pod przykryciem. Kiełbaskę pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju, dodać do kapusty. Kapustę kwaszoną pokroić, podlać wodą, gotować pod przykryciem w osobnym naczyniu. Mięso umyć, pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Dodać do kapusty kiszonej, gotować do miękkości. Kapusty połączyć ze sobą.


Komentarze

  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    uwielbiam bigos !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Pyszny swojski bigos! Jak ja lubię takie potrawy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bigos uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale mi zrobiłaś smaka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo smaczny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Musi być pyszny :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !