Sposób przygotowania

Makaron gotujemy. Cebulkę pokrojoną w drobną kosteczkę smażymy na oliwie wraz z czosnkiem. Szpinak rozmrażamy i dokładnie odciskamy nadmiar wody dodajemy go na patelni i chwilkę smażymy wraz z cebulką. Doprawiamy do smaku.
1-2 łyżki masła roztapiamy na patelni dodajemy jajka i makaron. Całość dokładnie mieszamy i smażymy do momentu całkowitego ścięcia się białka.
Podajemy z wcześniej przygotowanym sosem szpinakowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    pycha, lubię takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    jadłem ale z ziemniakami
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspaniałe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !