Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Na patelni grillowej rozgrzać odrobinę oleju.
Fasolki rozdzielić na trzy porcje.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczny i szybki dodatek do potraw
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    wpraszam się na obiad;)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    proszę bardzo :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetny pomysł
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kto by pomyślał, że nie tylko szparagi można zawijać :o)
  • 2
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jaka ciekawa przystawka ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aredzimska

    oo ciekawy przepis, trzeba wypróbować :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aż ślinka mi cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    ale pyszne te objęcia, całość zresztą ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    Bardzo ciekawe danie/przekąska.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata73

    szybka i prosta przystawka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kucharz11

    bardzo smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !