Sposób przygotowania

1.Z podanych składników zagnieść kruche ciasto i podzielić na dwie części (2/3 i 1/3). Najmniejszą cześć włożyć do lodówki(po schłodzeniu będzie lepiej zetrzeć na tarce) większym kawałkiem ciasta wyłożyć blachę( najlepiej na papierze do pieczenia),po nakłuwać widelcem.

2.Jabłka obrać zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub pokroić na kawałki.

3.Na ciasto położyć jabłka posypać cukrem i cynamonem.

4.Na jabłka potrzeć na tarce o dużych oczkach schłodzone ciasto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    zjadłoby się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    zjadłoby się
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Polecam szybkie,soczyste ciasto
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    uwielbiam))))0

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !