Sposób przygotowania

Fasolkę obrać, umyć, przełożyć do garnka zalać wodą, wsypać łyżke soli i ugotować. Odlać wodę i odparować. Do garnka wrzucić masło i poczekać, aż się roztopi. Fasolkę wymieszać z masłem, wsypać bułkę tartą i przykryć pokrywka, by bułka zmiękła.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    janek64

    Prosto i skutecznie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jest pyszna do II dania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna fasolka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam taką fasolkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    taką lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny dodatek do ziemniaczków, uwielbiam ją i zawsze jak coś zostanie nie pozwalam na zmarnowanie, z przyjemnością sama dojadam.... ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    uwielbiam taką fasolkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malina

    w sezonie to ulubione danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna fasolka
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    moja babcia czesto ja robi i wychodzi pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !