Sposób przygotowania

Śliwki zalewamy śliwowicą i odstawiamy aby napęczniały Pierś rozcinamy tak aby uzyskać prostokąt i rozbijamy tłuczkiem. Następnie obsypujemy przyprawami i na brzegu układamy śliwki zawijamy jak roladę. związujemy sznurkiem. Obsmażamy na gorącym tłuszczu z każdej strony i przekładamy do piekarnika. Pieczemy do miękkości około godziny w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smaczny obiadek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super mięsko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Lubię mięsa z dodatkiem śliwek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    wow fajny pomysł na tą śliwkę , super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !