Składniki:
indyczka | ok 2 kg |
jaja | 2-3 szt |
mleko | trochę |
masło | 3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
gałka muszkatołowa | do smaku |
rodzynki | garść |
bulion | 1 szkl |
bułka czerstwa | 2 szt |
indyczka | ok 2 kg |
jaja | 2-3 szt |
mleko | trochę |
masło | 3 łyżki |
olej | 2 łyżki |
cukier | do smaku |
sól | do smaku |
gałka muszkatołowa | do smaku |
rodzynki | garść |
bulion | 1 szkl |
bułka czerstwa | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: