Sposób przygotowania

Czerstwe kromi lekko maczamy w wodzie a następnie maczamy w rozbełtanych jajkch doprawionych solą i pieprzem. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Po usmażeniu można posypać szczypiorem lub żółtym serem.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    smacznie wygladaja
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Często robię taki chlebek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    też taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    moje smaki z dzieciństwa mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, moje ulubione jedzonko z czasów studenckich :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    fajnie zapiekany chleb

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !